Hoe MyHealth kunt u op de weg naar een betere gezondheid

Het nieuwe jaar is een populaire tijd voor mensen om na te denken over het verbeteren van hun gezondheid - en aan het begin van dit jaar google.com gestart met een gratis nieuwe tool medische keuring op de site, genaamd MyHealth.

Als een topsporter, ik ben natuurlijk geïnteresseerd in het houden in goede gezondheid dus als de google.com team vroeg me om de MyHealth test te nemen om te zien hoe ik zou scoren op de schaal gezondheid, hoe kon ik nee zeggen!

Hier is hoe ik op... en een aantal antwoorden op vragen die u heeft over wat het instrument is alles over en hoe het kan uw gezondheid zou kunnen helpen nu - en in de toekomst.

Q: Wat is MyHealth en hoe heeft het gemaakt?

A: MyHealth is een klinisch gesteund gratis medische vragenlijst die je vergelijkt met anderen, die u helpen om de impact van uw levensstijl is het hebben van uw huidige gezondheid te begrijpen. De tool werd ontwikkeld door medische professionals en is ontwikkeld door een beroep op de uitgebreide en meest betrouwbare klinische studies en onderzoek. De tool biedt de gebruiker een patiënt Q Score resultaat aan het eind van de vragenlijst, het geven van een rang van 1 tot 100 (als je een 1 score, je bent in de armste staat van gezondheid, als je 100, je bent in de optimale gezondheid staat.)

Ik vond het instrument zeer interessant en ik kreeg een patiënt Q Score van 87, die ik was erg tevreden over.

Q: Is het hulpmiddel uitleggen waarom je de score die je deed - en waarom je een hogere score niet krijgen?

Hoe MyHealth kunt u op de weg naar een betere gezondheid.
Hoe MyHealth kunt u op de weg naar een betere gezondheid.

A: Ja. De feedback die ik heb is dat ik was een beetje te zwaar voor mijn leeftijd en voor het bedrag van de oefening die ik doe. Ik denk dat dit misschien omdat ik doe heel veel van gewicht opleiding, (dat is wat ik doe om te proberen om gewicht op) en het waarschijnlijk niet dit in overweging nemen.

V: Zou je MyHealth aan anderen aanbevelen?

A: Zeker! Ik denk dat het instrument zou zeer nuttig zijn voor het grote publiek te gebruiken, ze een goed beeld van waar ze in hun gezondheidstoestand staan ​​om te geven. De dingen die ik was het meest onder de indruk van aan het einde van de vragenlijst waren de uitleg over hoe de score werd berekend, evenals de tips en oplossingen, die zijn afgestemd op wat die persoon zwakke punten in hun gezondheid kunnen zijn.

Q: U kunt ook weer gebruik maken van MyHealth, als je eenmaal hebt je Patiënt Q Score, om eenvoudige gezondheid doelen die je score kunnen verbeteren ingesteld. Zou u de beoordeling opnieuw te nemen in de toekomst?

A: Als een professionele atleet zou ik zeker nu gebruik maken van de tool om te zien waar ik ben op en probeer elk advies dat uiteindelijk zou kunnen maken me beter in wat ik doe vind!

Ik zou het ook later in het leven als ik heb teruggetrokken uit mijn professionele sportcarrière, de score van toen ik een topsporter aan toen ik was niet te vergelijken. Dit zou mij de verschillen in mijn levensstijl en laat me na te denken over manieren om gezond te blijven. Ik denk dat de score aan het eind van de vragenlijst is een echt geldig is, omdat de vragenlijst omvat alles, van het doen van oefeningen om uw persoonlijke kenmerken, zoals lengte en gewicht. Het kostte me slechts 10 minuten om zo goed te doen en het geeft me een geweldig inzicht over waar ik sta en wat informatie om mee te nemen, dus ik kan proberen te verbeteren om mezelf gezonder te maken!

Kunt u mijn 87 MyHealth score te verbeteren? Ontdek nu!

Onze selectie